Federgon en haar leden

Federgon is de beroepsfederatie van HR-dienstverleners.
Wij vertegenwoordigen de bedrijven die actief zijn op het vlak van arbeidsbemiddeling en HR-dienstverlening in de breedste zin van het woord.


Onze leden

Als uw organisatie externe kennis en ervaring wil binnenhalen is het belangrijk dat dit op een duurzame manier gebeurt en dat u garanties krijgt. Alle Interim Managementbureaus die lid zijn van Federgon staan garant voor een correcte service. Tekenen voor een efficiënte dienstverlening en een strikte opvolging.

Certified membership

Sinds september 2011 werkt Federgon met een systeem van externe certificering, dit moet aan Interim Management-bureaus toelaten om zich te onderscheiden op basis van duidelijk meetbare parameters. Zowel voor ondernemingen als voor kandidaat Interim managers moet dit systeem van externe certficering vooral zorgen voor duidelijkheid en transparantie. Federgon werkt voor deze certificering nauw samen met Lloyd's die de auditprocedure op zich neemt.

Wordt nu certified member >

En zo bespaarden we 3 miljoen dollar

Wat ik verwachtte van onze interim manager? Dat hij orde zou scheppen in onze processen. Maar omdat hij en de externe consultant zo goed samenwerkten, gingen ze veel verder: door hen 2 tot 3 maanden te laten doorwerken, bespaarden we 3 miljoen dollar. Als een consultant je zoiets vertelt, dan luister je. Want dan is je investering zó terugbetaald. Hun kennis was ons vertrouwen meer dan waard.CEO van een onderneming uit de chemische sector met 500 werknemers